The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Aankomende activiteiten

2024
juni
14
2024
Wow! Het tweede echte optreden alweer voor deze band. Onze jongste leden zijn trots om te laten zien, maar vooral horen, wat ze op korte termijn hebben geleerd. Van 16.45 – 17.15 uur zullen ze een aantal leuke hits laten horen. Ook deze groep staat onder leiding van onze dirigent Machiel de Kruijf. Toegang is gratis en het optreden vindt plaats in ons Young Ones-home (Willem Alexanderstraat 10 in Hulst).
2024
juli
05
2024
Na het succes van Huesca in 2019, gaan The Young Ones weer naar Spanje. Dit keer naar de Costa Blanca: zon, zee, strand, cultuur, natuur, stappen en optreden!
2024
juli
06
2024

Zaterdagavond 6 juli staan The Young Ones op dit mooie plein in Polop, plaza de los Chorros. Een typisch traditioneel plein met mediterrane architectuur, met een indrukwekkende fontein met 221 uitlopen die een eerbetoon is aan het belang van water in deze regio. Het waren deze waterbronnen waardoor de stad Benidorm zich kon ontwikkelen.

 

De oude stad van Polop de la Marina biedt een authentieke reis terug naar de middeleeuwen dankzij de labyrintische straatjes, geplaveide steegjes en kleurrijke gevels. Er is ook geen tekort aan balkons met bloempotten, die op elk moment van het jaar een vleugje vrolijkheid toevoegen.

 

Het zal een erg sfeervolle avond worden, je kunt ons optreden gratis bijwonen van 21.00 – 22.00 uur.

Vestrock
Wow, wat een feest was het op Vestrock!
Super dat we met Martijn Fischer de grootste hits mochten vertolken. "Heel Hulst Zingt Hazes" was een groot succes, want het publiek ging vanaf het eerste nummer uit zijn dak. We hebben genoten van en zijn trots op de samenwerking met Martijn Fischer voor een vol Vestrock-terrein. Op naar ons volgende project: Spanje 🇪🇸!

Bekijk hier de foto's!
Music-4-Fun!-feestje

De Music-4-Fun!-B@nd had gisteren een feestje waarbij de nadruk op FUN lag.

Na een speurtocht met hilarische spellen, lekker friet gegeten en natuurlijk een ijsje 🍦. Op de afterparty werd flink gedanst en natuurlijk kon ook het “hakken” op Europapa niet ontbreken. De fanatieke gasten wilden natuurlijk ook de laatste twee ontbrekende puzzelstukjes van de speurtocht nog oplossen. Dit leverde een fluit lolly en stuiterbal op. Kortom een zeer geslaagd feestje … dat smaakt naar meer !!

Kijk hier voor de foto's!

Dodenherdenking 2024

Vanavond speelde een ensemble van The Young Ones de twee nummers 'Imagine' en 'Heal the World' tijdens de dodenherdenking in het stadhuis van Hulst. IMG 5559

IMG 5558

Scrooge live!

2024
december
15
2024
Door:The Young Ones
Locatie:Hulst -

Scrooge Live
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube


The Young Ones op Youtube