Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Young Ones in concert 2019

Nieuws

Afgelopen zondag heeft het orkest The Young Ones een bijzondere repetitiedag gehad. Een aantal bandleden van OG3NE kwam langs om samen met hen te repeteren voor het concert van 13 mei aanstaande. Voor The Young Ones was het een unieke kans om te leren van de ervaren muzikanten van OG3NE.

Tijdens de repetitiedag werden de verschillende nummers die op het programma staan voor het concert van 13 mei uitvoerig doorgenomen. De bandleden van OG3NE gaven tips en feedback op de muzikale uitvoering van The Young Ones.

Voor The Young Ones was het een zeer leerzame en inspirerende dag. Het concert van 13 mei belooft dan ook een zeer bijzondere avond te worden, waarbij The Young Ones met nog meer zelfvertrouwen en enthousiasme zullen optreden.

Het concert van The Young Ones met speciale gasten OG3NE zal plaatsvinden op 13 mei aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website.

Bekijk hier de foto's!
WOW….
De eerste editie van Music-4-Fun op 6 april 2023 is volgeboekt.
Ruim 30 basisschool kinderen van de Nobelhorst gaan deze dag kennismaken met muziek en andere toffe activiteiten.

Denk je nou: hè daar had ik nou ook graag bij willen zijn? Noteer dan maandag 5 juni in je agenda voor de 2e editie.
Kom je ook naar onze gratis Music-4-Fun-dag op donderdag 6 april?
Zit jij in groep 4 t/m 8 en heb je zin in een leuke dag vol muzikale activiteiten?
Schrijf je dan snel in (vóór 15 maart) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en leeftijd.
Tijd&Locatie: 8u30-16u, Willem Alexanderstraat 10, Hulst
Deelname is helemaal gratis en inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes!
Hopelijk zien we je 6 april!

The Young Ones
Onze kaartverkoop is GESTART!
Bestel via onderstaande link je tickets voor ons Young Ones Concert op zaterdag 13 mei met OG3NE en Irene Moors! 🎶
Klik hier

Ook dit jaar hebben we bij The Young Ones de donateursactie. Voor een eenmalig bedrag van €19,50 ondersteun je The Young Ones. Als dank ontvang je van ons een kaart voor het Young Ones-concert op zaterdag 13 mei 2023. We garanderen je dat dit de goedkoopste manier is om bij ons concert te zijn!

De donateursactie is afgelopen. Je kan je tickets kopen via https://tickets.the-young-ones.com


13 mei
Wat een geweldig concert hadden wij gisteren! Na 3 jaar uitstel was het eindelijk zover: hét Young Ones concert met Emma Heesters en Henk Poort voor een uitverkocht Den Dullaert.
Onze oorspronkelijke presentator Ron Brandsteder moest helaas afzeggen i.v.m. ziekte, maar we hadden Steven Kazàn als magische vervanger, die de avond met veel gegoochel aan elkaar praatte. We zullen nog lang nagenieten van deze avond!

308512013 538925191569765 8848544966704141134 n

Noteer 13 mei 2023 alvast in uw agenda voor ons volgende concert met O'G3NE!
Vanaf maandag 5 september t/m dinsdag 27 september kunt u weer uw stem uitbrengen tijdens de Rabo ClubSupport campagne.
Als lid van de Rabobank heeft u 5 stemmen te verdelen over uw favoriete clubs uit Zeeuws-Vlaanderen. U kunt maximaal 2 keer op dezelfde club of vereniging stemmen. Ons bestedingsdoel bestaat dit jaar uit het opzetten van een vernieuwend muziek opleidingsproject om jongeren kennis te laten maken met muziek. Helpt u ons dit doel te realiseren door uw stem uit te brengen? Alvast ontzettend bedankt!  Alvast bedankt!
 

In oktober staat eindelijk het langverwachte Young Ones concert met Henk Poort & Emma Heesters op het programma. Echter willen wij niet zo lang wachten om ons publiek te zien, en staan we te popelen om terug voor jullie te mogen optreden! Daarom geven The Young Ones op zaterdagavond 2 juli een tuinconcert in de Bontehondstraat (ingang naast Wauters Zeefdruk & Zign). Toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk. De gratis tickets zijn te verkrijgen via https://shop.novotix.io/event/v3/channel/page/5500228/RSKUL5JAG0AK5CI 
Hopelijk tot dan! 
De kaartverkoop van ons concert op 8 oktober 2022 met Emma Heesters, Henk Poort en Ron Brandsteder is gestart!
Koop nu je kaarten via onderstaande link: https://shop.novotix.io/event/v3/channel/page/5500227/ZBNGX3KUTV6LGDZ

Flyer oktober

The Young Ones


Drie keer is scheepsrecht. Na twee keer noodgedwongen uitstel van het concert, staan The Young Ones op zaterdag 8 oktober 2022 eindelijk weer op het podium van Den Dullaert. Met twee van de Beste Zangers van Nederland: Henk Poort en Emma Heesters. Ron Brandsteder presenteert de avond.

 

Eindelijk!

Eindelijk kan het weer! The Young Ones kijken er ontzettend naar uit: het grote jaarlijkse concert, voor een volle noordhal in Den Dullaert in Hulst. Alleen iets later dan gebruikelijk, vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen. Het concert wordt niet op 23 april 2022 gehouden, maar op zaterdag 8 oktober 2022. De voorbereidingen zijn al in volle gang: de repetities zijn hervat en nieuwe muziek wordt ingestudeerd.

Na twee keer uitstel, zijn The Young Ones trots dat presentator Ron Brandsteder en gastsolisten Emma Heesters en Henk Poort hebben toegezegd om op 8 oktober alsnog naar Hulst te komen. De komst van Emma is om nog een reden bijzonder: ze treedt niet meer op zonder haar eigen band. Emma is zo populair geworden door o.a. haar medewerking aan de Streamers en The Masked Singer, dat ze haar agenda volledig kan vullen met eigen producties. Maar omdat het concert met The Young Ones al eerder gepland was en ze de muzikale naam van The Young Ones uit de artiestenwereld kende, heeft ze een uitzondering gemaakt. Daar zijn The Young Ones natuurlijk erg blij mee en trots op. Hoe bijzonder is dat, dat alleen zij als orkest nog met haar kunnen spelen?

Emma en Henk kennen elkaar al, de muzikanten deden in 2019 mee aan televisieprogramma Beste Zangers, waarin artiesten liedjes van zichzelf en elkaar zingen. Samen met The Young Ones geven Emma en Henk een vervolg aan deze samenwerking.


Het wordt een veelzijdig concert waarin alle genres voorbij komen, van opera tot rock en country. De artiesten zingen met The Young Ones liedjes die dicht bij henzelf liggen en ook minder voor de hand liggende keuzes die bij de Beste Zangers heel goed uitpakten. Zo werd de versie van The Sound of Silence van Henk Poort, die niet het origineel van Simon & Garfunkel vertolkte maar de versie van metalband Disturbed, een instant hit. Emma Heesters geeft ook aan ieder nummer haar eigen draai en zorgde meermaals voor kippenvel, zoals met Wie Je Was en Liefde Voor Altijd.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start 1 mei, kaarten zijn vanaf dat moment verkrijgbaar via de website van The Young Ones: www.the-young-ones.com

RSS
Volg ons via:
facebook    instagram    twitter    youtube