Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Nieuws

Gisteren een heel geslaagd concert 'The Young Ones & Guests' gehad in de Halle!
The Young B@nd! mocht de avond aftrappen en de zaal opwarmen met maar liefst 5 nummers! Daarna was The Young Ones aan de beurt met een afwisseling tussen eigen muziek en begeleidingen van onze 5 lokale 'guests'. Het was een heel afwisselend programma waarbij onder andere My Way, The Sound of Silence en River Deep Mountain High voorbij kwamen met onze guests. De sfeer zat er goed in en er werd luid meegezongen en gedanst vanuit de zaal op de medley's van o.a. Guus Meeuwis, the Gipsy Kings en Elvis Presley, waarbij onze eigen Esli Presley ook aanwezig was. Ook onze jarige dirigent Machiel werd niet vergeten en net na de pauze schalde lang zal hij leven door de zaal!
Wij kijken al uit naar ons volgende concert op zaterdag 6 april met Edsilia Rombley en Loes Luca in Hulst! Noteer deze datum alvast in de agenda!
Afgelopen weekend waren The Young Ones op repetitieweekend in Cadzand. Op vrijdagavond begonnen we het weekend met lekker samen eten, zodat we daarna goed konden repeteren. De avond werd afgesloten met een klein feestje in de bar. Zaterdagochtend waren er wat kleine oogjes te zien aan het ontbijt, want dat stond al om 8u (!) klaar. Na weer een ochtend repeteren was er tijd voor wat ontspanning: we kregen een rondleiding bij Groede Podium en bleven daar ook gezellig even borrelen. Terug in Cadzand mochten de traditiegetrouwe kroketten natuurlijk niet ontbreken. We sloten de dag af met een themafeest rond the 70's!

Lees meer …

Afgelopen vrijdag kwam Caro van de Rabobank de cheque van de Rabo ClubSupport overhandigen. Er is maar liefst €1618,06 opgehaald! Met de opbrengst gaan The Young Ones een vervolg geven aan de Music-4-Fun!-dagen voor basisschoolleerlingen.

Rabobank en iedereen die op ons gestemd heeft, heel erg bedankt voor dit mooie bedrag!

Lees meer …

Orkest The Young Ones staat op zaterdag 25 november op het podium van De Halle in Axel met bijzondere gastsolisten. Ze hebben allemaal hun eigen stijl én komen uit de regio.

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Maar in onze regio barst het ook van talent. Dat zagen The Young Ones al in 2017, toen ze voor het eerst optraden met lokale zangers en zangeressen. Een tweede editie kon daarom niet uitblijven. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd. Van pop en rock tot musical en meezingers. Voor iedere gastsolist was er genoeg om uit te kiezen. We stellen de solisten graag alvast aan je voor.

Lees meer …

Wat een succesvolle middag op de Bierkaai!

The Young Ones, The Young B@nd! en beide Music-4-Fun!-B@nds kregen voor een groot publiek iedereen enthousiast. Wat een leuke afsluiting van ons muzikale seizoen! Op naar ons 35 jarig jubileum!

Lees meer …

Gisteren vond de tweede editie van Music4Fun plaats! Het was opnieuw een geweldige, gezellige en leerzame dag vol plezier! We hadden maar liefst 26 enthousiaste kinderen van 4 verschillende basisscholen uit de gemeente Hulst. Daarnaast waren er drie leraren van de muziekschool Zeeland, samen met 7 leden van The Young Ones. Om de dag compleet te maken, hadden we ook nog eens 120 broodjes, knakworsten, kaas, pasta, pindakaas, 5 kg appels, bananen, cake, koekjes, zelfgemaakte "toeters" en echte blaasinstrumenten. Het was een fantastische muziekdag!
Kun je zingen, beatboxen of rappen? Speel je iedereen omver op jouw instrument of ben je juist een kei in het bespelen van een publiek als presentator? Dan zoekt orkest The Young Ones jou.

FLyer zoekt talent 2023

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Het bestuur kreeg in de loop der jaren ook steeds vaker de vraag of het orkest een optreden wilde geven met talenten uit de streek. In 2017 werd daarom de eerste editie van The Young Ones & Guests gehouden. Met succes, het aantal reacties was overweldigend.

Uit alle aanmeldingen werden tien muzikanten in alle leeftijden geselecteerd. Voor een volle zaal lieten ze alle muzikale genres voorbij komen. Van musicalhits en popmuziek tot ‘crooners’ en Nederlandstalige meezingers.

Groot repertoire
Omdat er in Zeeland zoveel talent zit en de reacties van publiek en solisten enthousiast waren, doen we dat graag nog eens over. We nodigen muzikaal talent in de breedste zin van het woord uit. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd en spelen muziek uit elk genre. De muzikanten hebben gastsolisten uit binnen- en buitenland begeleid. Van saxofoniste Candy Dulfer, pianist Jan Vayne en gitarist Jan Akkerman tot vocalisten zoals Johnny Logan, Karin Bloemen, Emma Heesters, Alain Clark en heel recent de zangeressen van OG3NE.

Bij een concert hoort ook een wervelende presentatie. Heb je de gave om bezoekers mee te laten dansen, maak je iedereen aan het lachen, haal je goocheltrucs uit of verras je iedereen met je muziekkennis? Dan zijn we ook op zoek naar jou!

The Young Ones & Guests wordt op zaterdag 25 november in De Halle in Axel gehouden. Talenten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omroep Hulst heeft een mooie reportage gemaakt van ons concert van vorige week. Naast interviews met de gastsolisten zijn er ook stukjes van het concert te zien. De reportage kan nog t/m dinsdag op Omroep Hulst bekeken worden of hieronder via YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=zaMc-UWeR1U

Drie geweldige zangeressen, een bevlogen presentatrice, een verrassende special guest en een volle zaal. Wat willen we nog meer? Helemaal niks, behalve u bedanken voor uw aanwezigheid en enthousiasme.

Het Young Ones Concert 2023 zit erop. De muziekstandaards zijn weer ingeklapt en zondag wordt het podium afgebroken, maar wij zitten nog even op een muzikale wolk. De muzikanten lieten onder leiding van dirigent Machiel de Kruijf zien waar ze de afgelopen maanden zo hard naartoe hebben gewerkt. De gastartiesten waren de kersen op de taart.

De drie zangeressen van OG3NE spetterden van het podium in Den Dullaert in Hulst af. Ze zongen hun grootste hits en sloten af met een energieke ABBA-medley. Presentatrice Irene Moors zorgde voor de sfeer in de zaal. Als extra verrassing kwam Dax Hovius als special guest naar Hulst. De zanger liet zien dat muziek van Elvis Presley en Frank Sinatra tijdloos is en voor alle leeftijden.

We kijken ondertussen alweer uit naar ons volgende concert. Op zaterdagmiddag 24 juni geven we een optreden in het centrum van Hulst. Meer informatie volgt binnenkort.

Kijk hier voor de foto's!
Vanavond speelde onze trompetsectie en basgitaar tijdens de jaarlijkse dodenherdenking in 't stadhuis in Hulst.

RSS
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube