The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Vrijdag 5 juli was het eindelijk zover: The Young Ones naar Spanje! Na aankomst gingen we met de bus naar het centrum waar het tijd was voor een stadswandeling met een Hulsters thema. Tussendoor was er tijd voor een verfrissend terrasje en een duik in het zwembad bij ons hotel! 's Avonds hebben we met z'n allen in een typisch Spaans restaurantje gegeten en daarna was het tijd om op stap te gaan. Een hele geslaagde eerste dag!

Zaterdag hebben we een tour door de omgeving gedaan: eerst naar het schattige dorpje Guadalest met stuwmeer en dan via de watervallen van Algar naar het mooie dorpje Altea. In Polop de la Marina hebben we vervolgens lekker gegeten en daarna zouden we ons eerste concert geven. Dat viel helaas in het water door een flinke regenbui, maar door de organisatie werd snel een binnenoplossing geregeld! Leuk eerste concert gehad!

Op zondagochtend beklommen we met z'n allen de Santa Barbara, waar we een mooi uitzicht over Alicante hadden. Daarna was er vrije tijd en genoten we van de stad, zon, zwembad en strand! Na een lekker hamburgertje gaven we een afsluitend concert op het gemeenteplein van Alicante. Een bomvol plein met meer dan 1000 toeschouwers in hartje Alicante, dat was ons concert! Het publiek was super-enthousiast en danste en joelde hard mee. Na het concert stormde een groep Spanjaarden zelfs naar het podium om met ons op de foto te mogen en ook later op de avond werden we nog vaak vastgelegd door mensen die ons herkenden. Nadat alle instrumenten weer ingeladen waren, was het tijd voor een koel drankje/ijsje met z'n allen!

Het was een onvergetelijke muzikale afsluiter van ons weekendje Spanje.

Check hier de foto's!

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube