The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Kun je zingen, beatboxen of rappen? Speel je iedereen omver op jouw instrument of ben je juist een kei in het bespelen van een publiek als presentator? Dan zoekt orkest The Young Ones jou.

FLyer zoekt talent 2023

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Het bestuur kreeg in de loop der jaren ook steeds vaker de vraag of het orkest een optreden wilde geven met talenten uit de streek. In 2017 werd daarom de eerste editie van The Young Ones & Guests gehouden. Met succes, het aantal reacties was overweldigend.

Uit alle aanmeldingen werden tien muzikanten in alle leeftijden geselecteerd. Voor een volle zaal lieten ze alle muzikale genres voorbij komen. Van musicalhits en popmuziek tot ‘crooners’ en Nederlandstalige meezingers.

Groot repertoire
Omdat er in Zeeland zoveel talent zit en de reacties van publiek en solisten enthousiast waren, doen we dat graag nog eens over. We nodigen muzikaal talent in de breedste zin van het woord uit. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd en spelen muziek uit elk genre. De muzikanten hebben gastsolisten uit binnen- en buitenland begeleid. Van saxofoniste Candy Dulfer, pianist Jan Vayne en gitarist Jan Akkerman tot vocalisten zoals Johnny Logan, Karin Bloemen, Emma Heesters, Alain Clark en heel recent de zangeressen van OG3NE.

Bij een concert hoort ook een wervelende presentatie. Heb je de gave om bezoekers mee te laten dansen, maak je iedereen aan het lachen, haal je goocheltrucs uit of verras je iedereen met je muziekkennis? Dan zijn we ook op zoek naar jou!

The Young Ones & Guests wordt op zaterdag 25 november in De Halle in Axel gehouden. Talenten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube